Luther DVD és könyv akció! PDF  | Nyomtatás |  E-mail

„Luther DVD,  Luther-könyv és munkafüzet akció!”  A könyv, a DVD és a munkafüzuet együttes rendelésekor a kedvezményes ár 3490 Ft helyett: 2490 Ft+ postaköltséért kapható!

 

Luther- Aki megváltoztatta a világot. DVD

Rövid ismertető:
A film Martin Luther, a XVI. századi keresztény reformáció vezéralakjának életrajza, aki új utakat nyitott a hit felfedezésében. A történet a szerzetesi fogadalomtételnél kezdődik és végigkíséri Luther belső küzdelmét a felszentelés utáni vágy és az egyházi hierarchiában uralkodó korrupció és képmutatás keltette egyre növekvő iszonyodás összeegyeztetése érdekében.

Végül is eretnekséggel vádolják, és szembe kell néznie az éppen hatalmon lévő bíborosokkal és hercegekkel, miközben arra buzdítja őket, hogy tegyék elérhetővé a Szentírást az egyszerű hívők számára, valamint az igazságosság és becsületesség útján vezessék az egyházat a hit felé.

Hossz: 90 perc

Luther DVD 1490 HUF /db

 

Luther- Aki megváltoztatta a világot. Könyv

Rövid ismertető:
A film olvasmányos regény változata. Martin Luther, a XVI. századi keresztény reformáció vezéralakjának életrajza, aki új utakat nyitott a hit felfedezésében. A történet a szerzetesi fogadalomtételnél kezdődik és végigkíséri Luther belső küzdelmét a felszentelés utáni vágy és az egyházi hierarchiában uralkodó korrupció és képmutatás keltette egyre növekvő iszonyodás összeegyeztetése érdekében.

Végül is eretnekséggel vádolják, és szembe kell néznie az éppen hatalmon lévő bíborosokkal és hercegekkel, miközben arra buzdítja őket, hogy tegyék elérhetővé a Szentírást az egyszerű hívők számára, valamint az igazságosság és becsületesség útján vezessék az egyházat a hit felé.

 

Luther könyv 990 HUF /db

 

Ajánlott kiadványok

Jézus történeteimage

Jézus történetét összefoglaló, szép grafikával elkészített kiadványt evangelizációkon szoktuk átadni az érdeklődőknek.

Alapítványunk célkitűzése

A jövő azé, aki felkészül rá!image

Tevékenységünk a jövőbe tekint, hogy a felnövekvő generáció jó erkölccsel, egészséges önbizalommal nézzen a kihívások elé.

Aktuális projektjeink

Csodák nyomában image

A bécsi Hit-Gemeindeval közösen kiadtuk az izrael hadtörténetéről szóló sorozatot. Ugrás a honlapra!

15-16

Izgalmas bibliai rajzfilmsorozat

A Könyvek Könyve sorozat 18 lemezen 52 részt tartalmaz. Feldolgoz ó- és újszövetségi történeteket egyaránt.

17-18

Izgalmas bibliai rajzfilmsorozat folytatása

Repülő Ház sorozat a Könyvek Könyve sorozat folytatásaként készült. Itt is 52 rész található ó- és újszövetségi történetekből. A sikeres videó kiadás után 2005-ben megjelent DVD-n is.

19-20

Feltámadás a halálból!

A halálból az életre való feltámadás nagy, nyilvánosság előtti esemény volt, nem egy háznál történt, titkos feltámadás. Ha valakit ki lehet emelni ebben a történetben, akkor az Nneka. Az ő megrendíthetetlen hite akadályozta meg Daniel eltemetését azzal, hogy elvitte férjét arra a helyre, ami felől meggyőződéssel hitte, hogy ott Isten életre tudja kelteni a halottat. Reinhard Bonnkét Isten emberének tartotta, és hitte, hogy ahol Reinhard szolgál, ott a hitnek olyan atmoszférája van, ahol ez a csoda megtörténhet. Nneka hite irányította az eseményeket, és hite jutalmat nyert. Hogy ki által? Ki az, aki megbecsülte Nneka hitét? Ki más, ha nem Isten. Ami itt történt, az több, mint felejthetetlen esemény!

21-22

Az ajándék

Az ajándék

23-24

Luther

Luther életét feldolgozó nagy sikerű mozifilm. A Budapest Filmmel közös gondozásban jelent meg. Az uránia mozi műsorán volt egy évig. A filmből könyv is készült. Középiskolások számára a Luther évben munkafüzetet készítettünk és országos tanulmányi versenyt rendeztünk.

Szavazás

1%

Kérjük támogassa adójának 1%-ával alapítványunk munkáját!

Adószámunk: 18005189-2-42
Bankszámlaszámunk:
11708001-20361455

Köszönjük!

Superbook Club Alapítvány

Minden jog fenntartva © SUPERBOOK Alapítvány 1992—2015.
Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: info@superbook.hu